Niels Viggo Hansen ”Forskning i alternativ behandling – et spændingsfelt af videnskaber, interesser og kroppe”

Foredraget vil tage afsæt i konkrete eksempler på de sidste årtiers brogede forskningsindsats omkring alternativ behandling, hvor der er stærke eksempler på fastlåste konflikter og på velfungerende tværfagligt samarbejde imellem videnskabelige forskningstraditioner – lige så vel som imellem de systemer af sundhedsarbejde der er genstandsområdet. De farverige eksempler på både vellykket og mindre vellykket vekselvirkning mellem forskningstraditioner vil blive brugt til at reflektere over hvordan man kan bygge holdbare tværfaglige projekter i komplekse, ”hybride” og meget korporlige genstandsfelter.

Afspil ved at klikke på play:

 

Download filen direkte ved at (højre)klikke her.

Share

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>