Cecilie Rubow: “Feltarbejderen mellem selv-observation og supervision”

I det etnografiske feltarbejde bruger man sig selv som redskab. Det er en af de metodiske grundsætninger. Men hvad vil det sige at tage sig selv med på feltarbejde, bruge sig selv og måske endda blive forandret i den proces? Hvilken rolle spiller selv-observation og hvad er de indbyggede vanskeligheder og begrænsninger?

Jeg vil på baggrund af egne erfaringer samt undervisning, vejledning og en mindre eksplorativ interviewundersøgelse blandt andre feltarbejdere tale om forholdet mellem selv-observation og supervision.

Share

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>