Christoph Houman Ellersgaard: “At finde magteliten med Social Netværksanalyse”

På baggrund af undersøgelsen af den danske magtelite vil Christoph Ellersgaard give et bud på, hvordan social netværksanalyse kan bruges til at identificere interessante sociale grupper, der fortjener et nærmere studie. I foredraget fokuserer Christoph Ellersgaard på, hvilke udfordringer, man står overfor, når man skal finde den bedst forbundne gruppe i et stort og meget heterogent sæt af netværk. Der vil være særlig fokus på forsøget på at identificere hvilke mekanismer, der er afgørende for at blive godt integreret i netværket – ud fra både personlige og institutionelle karakteristika.

Share

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>